Családállító

Röviden a pályafutásom történet:

Van egy műszaki menedzser és közgazdász végzettségem.
Így kezdtem a nagybetűs életet, és ennek megfelelően választottam az első komoly munkahelyemet, ahol informatikusként voltam nyilván tartva. A munkám nagy részét a tanítás tette ki. Egy új szoftvert kellett megtanítanom, az ország egész területén.
Imádtam, nagyon sok kedves emberrel ismerkedtem meg. és a legtöbb esetben én voltam a fiatalabb még is hamar szót értettem mindenkivel, és elfogadták a tudást tőlem.

Sok mindent tanultam én is. Aztán jött a változás, a váltás, gyógymasszőr lettem. A fizikai síkon kezdtem el gyógyítani az embereket és a tudásomat is bővíteni ( kinesology tape, tibeti fejmasszázs, Funkcionális Fascia tréning, Sportprevenció és -Rehabilitáció tréner, FDM, Baba FDM, Visceral)  

Közben elkezdtem tanulni a fizikai gyógyítás mellett a lélekre ható kezeléseket is, mint a metamorf  kezelést, az Integrált Craniosacrális Biodinamikai kezelés amely kezelések már nem csak a testről szólnak, a lélekről is. A test a lélek bölcsője. Mindegyikre érdemes odafigyelni!

 A következő állomás, a tanulmányaim sorában a családállítás lett. Itt már a lélek van a központban, ami meghozza a test harmóniáját. Egyéni-, online- illetve csoportos állítási formával is foglalkozom vele.

Jövőm hova vezet még nem tudom, de a segítő szándék bennem van! Ami nem elég, hiszen segíteni csak annak lehet, aki kéri! A kérés az első lépés a gyógyuláshoz, a lépcsőfokok utána jönnek. Az elején vannak segítő kezek, kapaszkodók, hogy könnyebb legyen fokról-fokra haladni, de fellépni egyedül kell!


Működési nyilvántartási számom: 26112722

ANTSZ engedély számom: 204901