Családállítás közben
Családállítás közben

Kapcsolatfelvétel

E-mail: elettuze kukac gmail.com
Kövess engem: FacebookInstagram
Kapcsolódó oldalak: Facebook / Gyógyulásgyőr

Lángh Éva

Gyógymasszőrként kezdtem a segítőszakmát. Most Családállító, Integrált Craniosacralis Biodinamika Kezelő, Kinesio Taping terapeuta, Flossing kezelő, valamint Funkcionális Fascia Tréner, Sportprevenciós- és Rehabilitációs Tréner vagyok.

Győrben születtem és tudásom nagy részét is itt szereztem meg. Jelenleg is itt élek a párommal.

Váltani az életben mindig lehetséges, hiszen 2 diploma megszerzése után és 6 év oktatás multi cégnél. Most elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Szeretem, élvezem és örömmel megyek haza

"Ma is segítettem embereknek"

Működési nyilvántartási számom: 26112722

ANTSZ engedély számom: 204901

Felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2023/000120

Egyéni és Online Családállításra bejelentkezés itt:

Rólam

Persze a fejlődés és a változás mindig is az életem része. Hiszen a gyógymasszőri tudást folyamatosan bővítem, szélesítem látó köröm. Megismerkedtem a kinesology tape-el. Megtanultam a tibeti fejmasszázst, a metamorf kezelést, amely kezelések már nem csak a testről szólnak, a lélekről is. A test a lélek bölcsője. Mindegyikre érdemes odafigyelni!

Az Integrált Craniosacrális Biodinamikai kezelés volt a következő fejlődési szintem, hiszen itt a test, lélek összehangolása, együtt működés megtanítása feladat.

Lélek a következő állomás, tanulmányaim a családállítás felé vezetek. Itt már a lélek van a központban, ami meghozza a test harmóniáját. Egyéni-, illetve csoportos állítási formával is foglalkozom vele.

Mivel soha nem tudjuk hova vezet a jövő és úgy tűnik ismét vissza testhez a fizikai világba. Hiszen mindig van új a nap alatt. Funkcionális Fascia Tréning lett a következő. Ezt a tudásomat tovább fejlesztettem a Sportprevenció és -Rehabilitáció képzéssel. itt már nem én dolgozom, és pont ez a szép benne, meg tanítom, hogyan használd helyesebben a tested. Legyen test tudatod, nem elég ha mások segítenek! Igen is tenni kell azért, hogy nem fájjon.

2021-ben találkoztam az FDM (Fascial Distortion Model) egy fantasztikus módszer, egyből bele szerettem. Mozgásszervi problémák megoldásában a lehető legjobb. Azért is szeretem, mert Babáknak is lehet segíteni vele (Baba FDM)

Jövőm hova vezet még nem tudom, de a segítő szándék bennem van! Ami nem elég, hiszen segíteni csak annak lehet, aki kéri! A kérés az első lépés a gyógyuláshoz, a lépcsőfokok utána jönnek. Az elején vannak segítő kezek, kapaszkodók, hogy könnyebb legyen fokról-fokra haladni, de fellépni egyedül kell!

Működési nyilvántartási számom: 26112722

ANTSZ engedély számom: 204901