Vélemények

Nagyon szeretem a családállítás módszerét! Egy olyan mély, hatékony és hatásos segítséget ad a családi minták megértéséhez és átírásához, ami mindenkinél működik! Évánál a tanfolyamot saját magam miatt kezdtem el, hogy rendbe tegyem a családi sérült tőrténeteimet, amiből van bőven. Így rendszeresen vissza tudok és vissza is kell térni azokhoz a fájó területekhez magamban, ahol nehézségek, elakadások, fájó pontok vannak. Közben pedig belelátok a módszer kulisszatitkaiba is, ami még több megértést ad egy-egy helyzetben a saját magamnál is. A többiek esete is nagyon sok tanulnivalóval szolgál, ami sokszor rányitja a szememet olyan dolgokra, amikre nem tudtam, vagy nem akartam ránézni. Az eltelt fél év már láthatóan és érezhetően rendezi is a családi soraimat, aminek nagyon örülök, mert így bennem is megszületik a nyugalom, a megértés, a tisztán látás a családommal kapcsolatban úgy, ahogy eddig nem is gondoltam volna! Ez nekem nagyon fontos! Szívből ajánlom ezt az utat mindenkinek, aki nem szeretne családállítást vezetni, viszont szeretné a családi gyökereit, ismert, vagy nem ismert törteneteit rendezni magában azért, hogy saját nyugalmát, helyét, szerepét megtalálja a családban! 

Tímea 

Családállíást tanuló 

Ha Évához megy valaki és tőle kért családállítást akkor az garantált, hogy ő nem fél megoldást fog adni, hanem ő végigviszi addig a pontig ahol teljes a megoldás.
A rendszer atombiztos - általában más szót szoktam erre használni, - hülye biztos.
Nem fog engedni olyat láttatni valakivel, amit még ő nem képes feldolgozni, ezért az állítótól is függ, hogy ő mennyit képes látni/feldolgozni/ felfogni. Éva nem fog megállni A felénél csak azért, mert már hosszú az állítás csak azért, mert kicsit nyögvenyelősen megy. Kimondott 10 mondatot és még nem sikerült felfognunk, hogy minek kéne történnie akkor ő még tízet ki fog. Ezt azért mondom mert voltam jó sok családállításon/ családállítónál is. Budapestre is jártam elég sokat, Győrben is voltam több helyem így van viszonyítási alapom. Tehát nem azért mondom, mert mondjuk szimpátia lenne.... egyébként tök sok esetben nincs - márcsak azért sem mert: mikor bele van nyomva a fejed a mocsokba akkor nem igazán szimpatikus az az ember aki belenyomta!!! és neki nem is az a dolga egyébként hogy szimpatikus legyen! (Egyébként szerintem egy nagyon jó fej ember! Csak simán beszélget vele valaki és mond olyan dolgokat, hogy leesik a tantusz) de imádom őt ennek ellenére is, mert egyébként azt a trutyit/ félreértelmezést nem ő keverte hanem én magamnak ő csak segít abból majd kimozdítani/ kimászni, ha már sikerült ránéznem/oldani.

Andi

Családállítást tanuló

1. Szinte semmit nem tudtam korábban a családállításról, csoportos állításon még sosem vettem részt, mégis úgy éreztem, szükséges van erre a tudásra. Az első alkalommal meglepett, milyen határozott és letisztult rendszer mentén dolgozunk, ami a legbonyolultabb élethelyzeteket is segít tisztán látni.

2. Már most látom, hogy az alapok megismerésén túl rengeteg tapasztalatra, saját megélésre van szükség ahhoz, hogy elsajátítsuk ezt a képességet, és sikeres családállítók lehessünk. Az oktatás kifejezetten erre fókuszál, hogy minél többször megtapasztalhassuk a teljes folyamatot.

3. Meglepve tapasztaltam a képzés elején, mennyire nagy hatással van még kívülállóként is a résztvevőkre egy-egy állítás. Sok impulzust ad és számtalan gondolatot elindít bennem minden egyes alkalom, gyakran még napokkal később is érzem a hatását. Minden oktatási nap önismereti út is egyúttal.

Adrienn

Családállítást tanuló