Csoportos családállítás


CSALÁDFELÁLLÍTÁS:

A családállítás a tudat alattiban működő események, reakciók, minták felhozatala a tudatos szintre. Megmutatja mi is működtet igazából, mi az alapja az egyes cselekedeteinek.

A probléma feltérképezés után, egyből rá is térünk a megoldásra. Ahogy haladunk, úgy jelentkezni fog benned a könnyebbség, a fellélegzés, a terhek le rakása.

Csoportos Családállítás Időpontjai

2024. július.  17. (szerda) 17:00-21:00 képviselőnek lehet jönni, állítási helyek beteltek 
2024 augusztusban szünet van a csoportos állításokban. Várlak egyéni állításra!
2024. szeptemberi időpontok hamarosan fent lesznek

Dátumonként kettő vagy három állítás foglalható, és egy egyképes állítás.

Érkezés képviselőknek 16:45-től 17:00-ig. Jelentkezés szükséges! A részvétel állítóként 22.000 Ft, képviselőként 2.000 Ft, mindkét esetben bejelentkezéshez kötött.Milyen mintákról is beszélhetünk?

Szerezhetünk mintákat a szüleinktől, a nagyszüleinktől, a múltból, a családi történésekből, mi történt az őseinkkel, illetve mit éltünk át mi magunk.

A tökfőzeléket utálhatom azért, mert már az apai nagyapám sem ette meg. Ezt gyerekként láttam és már ott is van egy minta. Papa nem eszi meg, akkor ez biztosan rossz. Az édesanya nem érti, miért nem szereti a gyereke...

Aztán elmegyünk egy "láthatatlan vacsorára" és tökfőzeléket is kóstoltatnak velünk. Kiderülhet, hogy jó! Minta már is felülírva. Természetesen tökfőzeléket utálhatjuk alanyi jogon is. Néha ilyen egyszerű a megoldás!

A példából is látszik, nem okoz minden, minta problémát, hiszen a legtöbb ahhoz kell, hogy a világba jól boldoguljunk. A saját tapasztalatunk által is hozunk létre újakat, amit megtanítunk majd az utódoknak.

Amikor ezek a minták és események, akadályozzák az életben való boldogulásunkat, boldogságunkat, akkor kell változtatni, újakat tanulni, elengedni a régieket. Ha ezek nem mennek, és úgy érezzük, egy helyben tipródunk, nem haladunk az életünkben. Például egyedül élünk, de szeretnénk egy társat, vagy van párunk, de nem jön össze a baba, van munkahelyünk, de szívünk szerint mást csinálnák, de azt nem tudjuk valamiért meglépni, és még sorolhatnánk.

Még egy fontos szempont van a "miért"-ek és "miért nem"- ek helyett, az irány a "mit szeretnék". A kérdés, amit felszoktam tenni a hozzám érkezőknek: Honnan fogod tudni, hogy az állítás sikeres volt?

Mikor hozzám jössz a siker és megoldásorientáltság a cél.


Nem vagyok orvos, ezért pszichológiai vagy pszichiátriai kezelés alatt álló betegeket nem fogadhatok. Bármilyen egészségügyi problémával, aminek BMO száma van, azzal előbb keresd meg orvosod.


Vannak olyan események az életben, amikor ki kell lépned a korfontzónádból. Ez pont egy ilyen esemény volt, az egyik vendégem arra kért, hogy:

A főiskolák elvégzése után jelentkeztem a Porsche Hungáriához, ahol informatikusként dolgoztam. Első hallásra nem illik bele az életútba.
Miért is vezette, segített abban, hogy most foglalkozhatok a családállítás képzésével.

Félreértés

2022.12.19

Az élet hozza mindig a legjobb példákat. A félreértések, nem értések! A szüleink mondtak, tettek valamit, és gyerekként mi nem azt értettük, nem fogadtuk el.